Series Herfst 2014

By Jeroen, Oct 2, 2014 | |
 1. Zo toch maar weer eens schrijven over diverse series die ik volg ook in de hoop dat mensen me op het spoor zetten van series die ik nog niet gezien heb.

  Madam Secretary een nieuwe serie en misschien niet iets wat ik normaal volgt maar aangezien ik The West Wing leuk vond dacht ik laat ik hier eens naar kijken. Het valt onder drama en gaat over een vrouw en de familie die een hoop opgeven om haar de baan te gunnen. Zij denkt niet in hokjes voor haar bestaat dat namelijk niet wat een leuke insteek geeft op het verhaal.

  Witches of East End een leuk verhaal over zussen die heksen blijken te zijn het heeft een Charmed gehalte maar toch ook weer niet dit gaat over heksen en niet over demonen. Ook hebben bepaalde krachten consequenties ze krijgen niet iets gratis als je iemand red wat weer interessante situaties kan leiden.

  Gotham heb de eerste aflevering gezien en was zeer leuk je ziet personages die later de slechterikken worden of aan de kant staan van Batman. De insteek is zeer leuk en er zit goede tempo in als ze het volhouden dan is dit een zeer goede serie. Het gevaar bestaat alleen dat ze de eigen in de knoei werken met verhaallijnen en met Batman zelf, momenteel is hij nog een klein jochie die net zijn ouders is verloren. Aan de andere kant is het ook een kans om Bruce te laten groeien.

  Sleepy Hollow leuke show heb momenteel alleen 4 afleveringen gezien aangezien ik momenteel heel erg weinig tijd heb wat ik heb gezien is leuk maar ze dienen wel tempo er in te houden dat het niet teveel blijft steken op een verhaallijn. Maar wt ik gezien heb ziet het er leuk uit en een goed verhaal tot zover.

  The Blacklist gewoon geniaal gemaakt er zitten leuke twists in en de hoofdrol speler komt zeer goed over. Alleen nog niet alle verhaallijnen zijn goed over gekomen en blijven open ik hoop wel dat ze hier niet te lang over doen.

  NCIS gewoon leuk en zeer goed te noemen in het begin had ik zoiets nee maar toen personen zeiden begin bij aflevering 1 en kijk alles toen was ik verkocht. De interactie tussen de personages is zeer goed. Ik kan deze serie aanraden.

  NCIS New Orleans een nieuwe soort en ik moet zeggen het lijkt veel op NCIS maar toch ook weer niet. Het is leuk dat er nog een nieuwe serie erbij is gekomen aangezien NCIS goed is maar toch zijn beperkingen heeft om over heel de VS te reizen.

  Wat kijk ik nog meer wel hieronder mijn lijstje met er achter of ik het goed vind of niet:

  Arrow (leuk)
  The Following (leuk)
  Lost Girl (leuk)
  Suits (leuk)
  The Neighbors (leuk) Afgelopen
  Unforgettable (leuk)
  Peron of Interest (leuk)
  The 100 (twijfel geval)
  Naruto: Shippuuden (leuk)
  Elementary (leuk)
  Graceland (niet leuk)
  Defiance (leuk)
  Falling Skies (leuk)
  Under the Dome (leuk)
  The Last Ship (leuk)
  Haven (leuk heeft even geduurd)
  Forever (leuk)
  Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D (leuk)
  Doctor Who (zeer leuk)
  Criminal Minds (leuk)
  Homeland (twijfel)
  The Flash (wordt 7-10-2014 uitgezonden heb veel hoop voor deze serie)
  Constatine (wordt 25-10-2014 uitgezonden ben benieuwd)
  The Newsroom

  Zoals je ziet er staat genoeg op maar er is nog wat ruimte veel series bewaar ik dat ik een paar achter elkaar kan kijken maar net zoals Marvel's die kijk ik gelijk. Maar Naruto die kijk ik weer eens in de twee maanden ofzo, maar daar lees ik wel de Manga van.

  Share This Article

  About Author

  Jeroen
  Jeroen Pil [1973] werkt sinds 2010 aan zijn website die u nu momenteel bezoekt. Interesses zijn Games, Ruimte, 3D, Fractel Design, TV Series en Films.
 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
  Dismiss Notice