TV Series

By Jeroen, Apr 4, 2011 | |
 1. Het is weer het tijd van het jaar dat er weer nieuwe series uitkomen, ik ben dus begonnen met rondkijken en lezen of zo serie wel in mijn smaak val. Eerst maar een paar oude die ik volg en daarna de nieuwe series die ik wil volgen of misschien wil gaan volgen. Ik noem de serie en wat ik er van vind meer niet ik ga geen hele lange verhalen schrijven er is meer dan genoeg te vinden op tv.com over de series die ik noem.

  Santuary:
  Een serie die ik al vanaf het begin volg leuk van opzet en ook een goede verhaal lijn. Sancuary is reeds begonnen met nieuwe afleveringen.

  Doctor Who:
  Voor mij een oude bekende ik heb denk ik 98% van de series gezien en de huidige serie is gewoon zoveel beter dan de oude. Nieuwe afleveringen beginnen 24 april.

  Sarah Jane Smith:
  Spin-off van de bovenstaande serie, het is op kinderen gericht maar ik ben een zeer grote fan van Sci-Fi. Twee afleveringen maken één verhaal het is dus wel wachten tot de volgende week of kijk het eens in de twee weken.

  Lie to Me:
  Zeer leuke serie die over liegen gaat, het is een aanrader als je van een hoofdrol speler arrogantie verwacht.

  House:
  Eigenlijk één van de weinige ziekenhuis series die mij boeit, het is overdreven maar wel leuk om te kijken wat House nu weer gaat doen.

  NCIS:
  Een aanrader van een eerdere Blog item die ik gemaakt heb over series deze volg ik nog steeds en het wordt steeds beter. Het verhaal heeft ook onderliggende verhaal lijnen er wordt naar iets groots gewerkt.

  Fringe:
  Een zeer leuke serie die over paranormaal tot aan dimensies gaat, het geen wat deze serie gewoon leuk maak is het onverwachte en de twisten die voorkomen.

  StarGate Universe:
  Het vervolg van SG-1 en Atlantis, helaas zijn de kijk cijfers schijnbaar niet van wat ze verwachte aangezien het einde in zicht is. De verhaal zelf is leuk en je weet af en toe niet meer wie je moet vertrouwen.

  Er zijn meer series die ik volg maar die komen volgende keer aanbod.

  Hier onder noem ik de series op die ik wil gaan volgen om te kijken of het in de smaak valt.

  Camelot
  The Borgais: Eigenlijk een buiten beentje het is drama en ik ben er niet erg gek op maar hij wordt wel als een zeer goede serie gezien.
  Game of Thrones: Ook een buiten beentje maar het heeft wel fantasy invloeden ik ben erg benieuwd of dit een goede serie gaat worden.


  Als jullie nog tips hebben over het volgen van series laat het me weten in een reactie.

  Share This Article

  About Author

  Jeroen
  Jeroen Pil [1973] werkt sinds 2010 aan zijn website die u nu momenteel bezoekt. Interesses zijn Games, Ruimte, 3D, Fractel Design, TV Series en Films.
 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
  Dismiss Notice